Ai întrebări?

Avem răspunsuri

Conceptul de cabină foto (photobooth) a apărut la noi în ţară în urmă cu aproximativ doi ani, timp în care aceasta a devenit extrem de populară la orice fel de eveniment. Clipe Foto foloseşte o tehnologie de ultimă generaţie elaborată într-un design modern având rolul de a aduce un plus de valoare petrecerii tale.

Cabina foto „Clipe Foto” poate fi folosită extrem de uşor urmând trei paşi simpli: te costumezi cu accesoriile haioase puse la dispoziţie de noi, atingi ecranul pentru a face pozele, apoi acestea se printează automat şi gata, asta este tot.

Sigur că da, fiecare invitat va avea pozele disponibile în cateva secunde.

Instalarea cabinei foto durează în medie aproximativ 45 de minute, însă noi vom fi prezenţi la locul evenimentului cu cel puţin o oră inainte pentru a ne asigura de buna funcţionare a echipamentelor.

Desigur, o persoană din staff-ul nostru va fi prezentă pe toată durata timpului de închiriere pentru a vă asigura că totul decurge fără nici un fel de problemă.

Va trebui să achiţi un avans de 30% necesar pentru a rezerva cabina foto la evenimentul tău. Avansul se va achita la semnarea contractului şi va fi scăzut din suma finală. Te rugăm să ne contactezi cu cel puţin o săptămâna înaintea evenimentului pentru a fi siguri de disponibilitatea cabinei foto.